Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit choklad och macadamia blondies

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Helt underbar god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form (jag använde en 20x20cm, men rund 24cm går bra.)
  2. Vispa smör, sockren och vaniljsocker fluffigt. Tillsätt ett ägg i taget, vispa i 2 minuter (tills det blir fluffigare). Sänk till lägsta hastigheten på vispen och tillsätt mjöl, vispa tills allt blandats ihop väl. Rör slutligen i nötterna och chokladen med en sked.
  3. Skeda över smeten till formen och grädda i ca 20 min, tills tandpetaren som du sticker i mitten kommer ut torr, (är den i ugnen för länge kommer kanterna bli hårda, händer det så kan du skära bort kanterna).
  4. Servera varm eller kall med glass.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • knottis 8 augusti 2010

    Sjukt goda! Kladdig och söt - precis som det ska vara! Detta kommer vi att göra mååånga gånger. Tack för bra recept!

  • knottis 16 augusti 2010

    Ville bara tillägga att den när nästan ännu godare 1-2 dagar efter. OM man mot förmodan skulle få den att räka så länge. Resten av familjen har ätförbud! Den här är alldeles för god för att dela med sig av!! Har gjort kakan flera gånger under någon veckas tid. Det kommer att märkas på vågen men det är det värt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.