Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladpannacotta med limemarinerade bär

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel och god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladet i kallt vatten, ca 5 minuter. Hacka chokladen i mindre bitar.
  2. Häll i grädden, mjölken och vaniljsocker i en kastrull, låt koka upp, ta av kastrullen från plattan. lägg i gelatinbladet och chokladen, låt smälta under omrörning. häll upp blandningen i fyra portionsglas. Ställ dem i kylen ca 4 timmar.
  3. Skär ev. bären i mindre bitar, lägg dem i en skål och strö över socker, rivet limeskal och lite limesaft.
  4. Garnera pannacottan med bären och några blad mynta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sussieloo 20 februari 2011

    Gjorde succe med den goda panna cottan på dagens söndagsmiddag :-) tackar

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.