Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitkålsallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Vitkålsallad kanske många tycker är tråkigt men jag lovar att ni kommer på andra tankar av denna supergoda sallad.

Ingredienser

Instruktioner

Grovhacka vitkålen och koka upp någon minut eller två. Kyl av vitkålen snabbt och låt rinna av. Häll över i en skål. Finstrimla paprikan, halvera tomaterna, skiva rödlöken och blanda ihop med vitkålen. Lägg i kalamataoliverna och osttärningarna, häll på vinägern, oljan, salta, peppra och blanda väl. Strö över bladpersiljan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 12 december 2011

    Tack för ett gott recept på vitkål. Jag hade inga oliver hemma och min fetaost låg inte i nån olja utan jag använde rapsolja istället. Hade ingen bladpersilja heller. Men annars helt enligt recept. Nä, förresten, jag slakade den aldrig heller. Den blir så mjuk ändå av oljan och allt det andra, tycker jag...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.