Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksbröd för överraskningsbesök och vardagslyx

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkelt, snabbt och läckert. Sätter guldkant på vilken soppa eller sallad som helst, men även krispigt gott för sig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 º. Pressa vitlöken och rör ner i olja. Blanda i timjan och basilika.
  2. Skär upp brödet i sex skivor och rada upp på bakplåtspapper. Pensla bröden med oljan, och strö över salt.
  3. Sätt i ugnen i 8-10 minuter tills bröden har fått vacker färg. Severa genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.