Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cathils vitlöksbröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så gott att att äta som det är, varmt eller kallt. Även gott att doppa i vitlöksdip.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka basilikan och rör ner den i smöret med övriga ingredienser förutom oljan. Låt det gärna få stå en stund och dra.
  2. Sätt ugnen på 200º Skiva baguetten i sneda ca 2 cm tjocka skivor och droppa lite olja på varje skiva. Smöra sen med smöret.
  3. Sätt in i ugnen tills smöret smält och brödet börjar få en något mörkare nyans. Servera med Cathils vitlöksdipp.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Monika46 13 mars 2009

    Toppengoda! Detta kommer jag att göra många gånger. Mvh Monika

  • Kocken2011 1 januari 2011

    Ser jätte goa ut, ska prova göra de i morron :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.