De lättkryddade laxfiléerna pocheras i vitt vin med goda primörer, en elegant och hälsosam måltid.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull och tillsätt potatisen. Låt potatisen koka fem minuter, rinna av väl och svalna lätt. Skär potatisen i tjocka skivor.
- Lägg potatisen i en skål tillsammans med margarin, zucchini och bönor. Blanda väl och lägg grönsakerna i en ugnsfast form. Lägg dillen ovanpå. Själv använda jag mig av mer dill.
- Lägg laxfiléerna ovanpå grönsakerna och häll över vin och citronsaft,. Täck formen med aluminiumfolie.
- Ugnsstek 20 minuter tills fisken och grönsakerna är färdiga. Ta av aluminiumfoliet, strö över persilja och servera.
Publicerat den
25 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar