Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

whiskey fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt o enkelt

Ingredienser

Instruktioner

Salta och peppra lite på fisken, gärna citronpeppar. Strö över lite vetemjöl så fastnar inte fisken i stekpannan. Stek den 3-4 min, lägg i en traktörpanna eller liknande. Blanda ihop hälften av räkorna med fiskbuljongtärning, lite cayennepeppar och smör, bearbeta detta till en pasta. När fisken är klar, lägger man i räkpastan i stekpannan och låter den smälta , späd med matlagningsgrädde slå i 2-3 msk whiskey strö över resten av räkorna och servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.