Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wok med apelsinfläsk

(1 kommentar)  
Skriv ut

Mmm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp en wok eller en stor stekpanna. Stek köttet ca 5 minuter, hälften åt gången, under omröring och tag upp det ur pannan.
  2. Värm ytterligare olja och fräs morötter, vitlök, ingefära och minimajs några minuter under omröring. Tillsätt sockerärterna och pressad apelsin.
  3. Hetta upp och smaka av med lite socker, salt och peppar. Garnera med tunna purjostrimlor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • safir74 18 maj 2011

    Gjorde en variant på detta idag. Men jag rev ingefäran och vitlöken istället. Hade också wokgrönsaker i. Serverade med äggnudlar. Detta var gott tyckte både jag och dotra min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.