Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wok si Seitan

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Det finns en massa olika sätt att variera sin seitan.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla seitanfiléerna i lagom smala strimlor. Stek dessa i lite olja i en stekpanna eller wokpanna. Peppra med vitpeppar. När strimlorna fått färg och yta så lägg dem i en skål. Strimla morötterna och vitkålen i tunna strimlor. Stek morot och vitkål på medeltemperatur i ca 15 min. eller tills de blivit mjuka. Var noga med att vända om så att ingenting blir vidbränt. Tillsätt sedan svamp, rödlök och röd paprika och fortsätt att steka i 5-10 minuter. Häll sedan ned seitanstrimlorna. Rör sedan ner såsen, blandat på sesamoljan, sojasåsen, ingefäran och farinsockret. Låt puttra i ca. 5 min. på svag värme tills allt fått ta smak av såsen. Servera till ris eller risnudlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.