Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wraps med thairäkor (Båtmat)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Första lunchen ute till havs. Då är det inga svårigheter att ta med sig räkor. Antingen frysta, som kan tina snabbt, eller om man vill kosta på sig färska.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör i ordning samtliga ingredienser som ska skalas, strimlas och hackas så att allt ligger förberett att snabbt läggas i stekpannan. Ansa spenaten.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs hastigt räkor, pepparfrukt, salladslök och currypasta. Låt det fräsa ca ½ minut. Blanda ned spenat, mynta och koriander och låt det fräsa några sekunder.
  3. Fördela allt på 4 tortillas och strö på ruccola. Vira ihop dem och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.