Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtglass med jordgubb och vit choklad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Choklad och jordgubbssmak... ljuvlig kombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden hårt. Vispa äggulor och florsocker poröst. Vänd ner grädden och yoghurten i äggröran, ta lite i taget.
  2. Rör ner jordgubbarna. Om de är färska: hacka sönder dem lite innan. Om de är frysta: tina något, rör runt så att jordgubbarna går i sönder och smeten får en härligt rosa färg.
  3. Smält den vita chokladen och rör ner i smeten. Ställ in i frysen och rör om då och då för att få en jämnare konsistens. Låt stå i 6– 8 timmar.
  4. Ta ut 15 minuter innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.