Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtglass med mynta och banan

 
Skriv ut

Detta är ett recept på en enkel hemmagjord glass med banansmak samt uppfriskande mynta. Då det är en yoghurtglass behöver du inte vara snål med storleken på serveringsportionerna. Snabb att göra och kräver minimalt med förberedelser

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela bananerna i mindre bitar. Lägg bananerna i frysen över natten. Skär den färska myntan fint.
  2. Mixa bananerna i en matberedare, tillsätt sedan yoghurt, honung, mynta och citronsaft. Servera genast. Servera gärna glassen i strutar, men tänk på att den måste ätas direkt då den smälter snabbt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.