Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtsoppa med bulgur och mynta.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och mättande soppa som lägger sig som bomull i magen en dag när man är frusen och trött. Den doftar ljuvligt av mynta och bulgur är en fiberrik kolhydratkälla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken och fräs den glansig i oljan i en kastrull. Häll på buljong och bulgur och krydda med salt, peppar och myntan. Sjud soppan på svag värme tills vetet är mjukt, ca 15 minuter.
  2. Vispa ihop yoghurten med vetemjöl och vispa ner det i soppan tillsammans med hackad persilja. Värm till strax under kokpunkten.
  3. Häll upp i skålar och servera soppan överströdd med hackade kryddörter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.