Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Youghurtglass

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En frisk, syrlig glass smaksatt med t.ex. vanilj, jordgubb, hallon eller melon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll youghurt, sylt och grädde i en matberedare/mixer och kör till en jämn smet.
  2. Häll blandningen i en skål och frys i minst 2 timmar. Vispa kraftigt med en gaffel 2 gånger under tiden.
  3. Låt glassen stå 20 minuter i kylen innan serveringen. Den blir då lättare att skeda upp.
  4. Lägg upp glassen skedvis i portionsskålar och garnera med en kvist citronmeliss.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • P3r1k7Q 22 juli 2011

    Låter gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.