Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yvonnes kaloririka sill

 
Skriv ut

Fick receptet av en väninna för många år sedan. Du kan servera den som huvudrätt med färskpotatis vid midsommar, som en del på julbordet, som fyllning i en bakad potatis eller varför inte på nattmackan. Klarar sig i ett par dygn i kylskåpet och blir då bara godare och godare

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda majonnäs, grädde, inläggningslag, kaviar och tillsätt sedan citronpeppar, socker och Worcestershiresås.
  2. Hacka dill och rödlök och skär purjolöken i tunna strimlor och blanda ner i marinaden. Smaka av med svartpeppar.
  3. Skär sillen i lagom stora munsbitar och lägg i marinaden och rör om. Låt stå över natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.