Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zebbans fisksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär purjon i strimlor. Skala potatisen och skär den i stavar. Hacka bleksellerin. Fräs tillsammans utan att få färg i en vid panna.
  2. Tillsätt tomatjuicen och vattnet och låt koka i 15 minuter.
  3. Skär torsken i bitar. Skär gurkan i stavar. Tillsätt torsk, bujongtärningar, gurka och ev. salt och låt koka i 8 minuter.
  4. Tillsätt de skalade räkorna straxt innan serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.