Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ädelostkassler på risbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pröva med att koka riset i buljong! Glöm inte då att ta bort saltet

Ingredienser

Instruktioner

Ugn: 225° Koka riset enligt förpackningens anvisningar. Bred ut det färdigkokta riset i en smord ugnssäker form. Lägg på tinade broccolibuketter. Skär kasslern i ganska tunna skivor och lägg som tegelpannor över risbädden. Koka upp creme fraiche och ost i en kastrull. Häll såsen över köttet. Strö över pinjenötterna. Gratinera 10-15 minuter mitt i ugnen tills rätten är genomvarm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.