Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppel- morotskaka med vaniljvisp

 
  • Serverar: 14 portioner
Skriv ut

Det finns många varianter av morotskaka. Här hittade jag en med äpple och vaniljvisp!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200ºC.
  2. Blanda flytande margarin och strösocker. Skala och finriv morötterna. Skala och riv äpplena grovt. Vänd ner det rivna i smeten. Tillsätt äggen och vispa ihop allt.
  3. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Vänd ner blandningen i smeten. Smörj och mjöla (eller bröa) en springform som är 24 cm i diameter. Lägg ev bakplåtspapper i botten. Häll i smeten.
  4. Grädda mitt i ugnen ca 40 minuter.
  5. Servera med vispad Vanilj Visp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.