- Serverar: 10 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Gott till lättare måltid, förrätt och till buffén.
Instruktioner
- Blanda alla ingredienserna till pajdegen i en bunke eller matberedare. Knåda/mixa samman till en deg. Tryck ut pajdegen i pajform, gärna med löstagbar kant. Grädda pajskalet i ca 20 min i 225 grader i mitten av ugnen. (till lätt gyllenbrun färg.) Låt svalna.
- Skala och skär avokadorna och placera dem i en matberedare, pressa över saften från citrusfrukten.
- Dela pepparfrukten och kärna ur den, dela den i mindre bitar och lägg den i matberedaren.
- Strö ner hackad persilja och gräslök.
- Lägg även ner kryddorna samt crème fraiche.
- Mixa alltsammans till en jämn kräm.
- Smaka av, tillsätt ev lite mer kryddor om du vill ha lite mer sting i pajen.
- 8. Bred krämen i pajskalet och garnera med gräslök och kräftstjärtar/räkor samt ev blommor.
Publicerat den
11 november 2009
Liknande recept
Skriv kommentar