Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Blomkålsmos

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Serveras i stället för potatismos. Godare, nyttigare och med lågt GI-värde.

Ingredienser

Instruktioner

Koka blomkålen mjuk. Låt den rinna av ordentligt. (annars blir det mer välling än mos) Kör i matberedare (med kniven) Salta och peppra.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Irene_DA 4 december 2008

    Inte bara en skvätt grädde och absolut inte annat än vispgrädde - om det ska vara GI. Jag äter gärna stekt strimlad bacon och ett kycklingbröst som jag kryddar med citronpeppar.

  • Irene_DA 4 december 2008

    Glömde ... det är i grädden som blomkålen kokas och sedan mixas med.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.