X

Broccoli kyckling gratäng recept

Laddar...
Din sökning gav 28 träffarPastagratäng på grönt

En underbart god och mättande (lakto)vegetarisk pastagratäng. Passar även utmärkt som tillbehör till t ex kyckling eller tillsammans med knaperstekt bacon. Det är ett viktväktarrecept.Queenies kycklinggratäng med broccoli och bacon
Queenies kycklinggratäng med broc..

Det här är en av mina favoritgratänger när det gäller kyckling. Testa den! Hur god som helst. Vill du ha den lite magrare så byter du bara ut vanlig grädde mot annan.Singelkyckling med potatisgratäng
Singelkyckling med potatisgratäng

Hittade en-portions potatisgratäng på Lidl och snodde då ihop en förvånansvärt god middag för en person. Gratängen finns i två varianter: med ost eller broccoli. Förenkla det hela genom att använda..

Kycklinglåda med krisp
Kycklinglåda med krisp

Med färdiggrillad kyckling eller rester från gårdagens middag går det snabbt att laga till en frestande kvällsrätt. Kanske ny fredagsfavorit.


Äggpaj/gratäng
Äggpaj/gratäng

Äggpaj/gratäng med ta-vad-du-har-hemma-ingredienser. Matpaj på äggstanning helst med potatis som gör det mer som en gratäng, och så tar man vad man har hemma! (Enklare än vad det låter)


Potatisgratäng
Potatisgratäng

Den här gratängen är tänkt som en vegetarisk rätt för fyra tillsammans med kokt broccoli. Gratängen passar även som tillbehör till t ex kyckling eller rökt skinka.