Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiliconcarnesoppa med tortillachips och ost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En kraftig soppa som mättar, ha flera tortillachips eller vanligt bröd i beredskap för den som är extra hungrig.

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp oljan i en rymlig gryta. Lägg i lök,vitlök, chili och låt puttra på medelvärme i 4 minuter.Höj värmen lite,tillsätt nötfärsen och stek under konstant omrörning tills den är väl brynt,. Blanda i spiskummin, tomater, tomatpurè, buljong och timjan. Låt det hela koka upp och sjud under lock på medelvärme i cirka 15 minuter. Lägg i paprikahack och bönor och sjud ytterligare 10 minuter, smaka av med salt och peppar Häll upp i portionsskålar och toppa med tortillachips och lite riven ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.