Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilimarinerad karré med sötpotatisaioli och ljummen bönsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En underbar rätt som du kan bjuda på när du får gäster eller varför inte en finare rätt till helgen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda chiliflakes, flytande honung, rapsolja, salt och peppar. Lägg i fläskkarrén och låt den marineras.
  2. Sötpotatisaioli: Skala och koka sötpotatisarna. Mosa potatisen, finhacka vitlöken och blanda ner. Vispa ner rapsoljan och smaka av med salt och peppar.
  3. Bönsallad: Skär squashen i kuber, salta och låt stå. Värm rapsoljan, torka av squashen och fräs den i oljan med löken. Vänd ner bönorna och värm. Blanda sist ner mangoldskotten och smaka av med salt och peppar.
  4. Grilla karréskivorna.
  5. Servera karréskivorna med sötpotatisaioli och den ljumma bönsalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.