X

Chokladbräck med karamellkross

Färgglatt. Chokladbräck är lätt fixat och du kan smaksätta den med exempelvis nötter, torkade bär, kryddor eller som här- med vackert karamellkross.

Betyg (0 röster)

Gör så här

Krossa karamellerna.

Smält chokladen över vattenbad eller i mikron, vit för sig och mörk för sig. Häll chokladsorterna på varsitt smörpapper och bred ut chokladen så att den är ett par mm tjock.

Strö över karamellkross och låt stelna i rumstemperatur.
Bryt chokladkakan i bitar och lägg i fina cellofanpåsar.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Mörk choklad, Vit choklad, karameller
Visningar:
609
Sparat:
2

LIKNANDE RECEPT

Chokladbräck recept
Chokladbräck me..
av lennali
över 2 månader
Chokladbräck me..
av lennali
över 2 månader
Chokladbräck me
av Linn_Z
över 2 månader
Elisabeths juld
över 2 månader
Chokladbräck me
av MalenaH
över 2 månader
Chokladbräck me
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.