Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crêpes med kantarellstuvning

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Crêpes med kantarellstuvning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pannkakorna: Blanda mjöl och salt med hälften av mjölken. Tillsätt resten av mjölken. Till sist tillsätts äggen. Vispa lätt. Grädda tunna pannkakor och lägg upp på tallrik med en bit smörgåspapper emellan, så att de är lätta att sära på.
  2. Stuvningen: Fräs den ansade svampen. Strö över mjölet och späd med vätskorna. Låt puttra ett par minuter. Smaka av med peppar och salt.
  3. Placera kantarellstuvningen på pannkakorna. Rulla ihop och lägg dem i en ugnssäker form. Strö över rikligt med ost. Gratinera i 225 graders ugnsvärme cirka 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.