Desserter maräng recept

Laddar...
Din sökning gav 423 träffar



Minicheesecake med jordgubbar
Minicheesecake med jordgubbar

Cheesecakes i portionsstorlek är en trevlig dessert att servera efter middagen. Denna cheesecake har en knaprig botten av digestivekex och hasselnötter, len vaniljfyllning och jordgubbar som sedan gar..



Snöägg med passionsfruktszabaione
Snöägg med passionsfruktszabaione

Klassiska luftiga snöägg tillagas snabbt och enkelt på annorlunda vis. Till de söta äggen serveras en fräsch äggkräm med sötsyrlig passionsfrukt och hallon.


Halloncurdpaj
Halloncurdpaj

Bjud på en söt och smarrig portionspaj till efterrätt eller till fikat. Endast bottnarna gräddas och toppas sedan med en syrlig halloncurd och söt maräng.



Passionsfrukt- och mangomoussetårta
Passionsfrukt- och mangomoussetår..

Ljuvlig tårta med knaprig kokosbotten, krämig mangomousse och söt/syrlig topping av passionsfrukt. En fräsch och vacker tårta att servera till gästerna.




Omelettsufflé med röda vinbär
Omelettsufflé med röda vinbär

Annorlunda att servera omelett till en efterrätt men den är otroligt god och extra god blir den om man serverar äkta vaniljglass till. Min favorit i vaniljglass är Tofuline vanilj.



Minipavlova med citron- och myntasorbet
Minipavlova med citron- och mynta..

En både läskande och söt - i dubbel bemärkelse - dessert! Har du ingen glassmaskin kan sorbeten göras i en plastform. Rör då lite i den en gång i halvtimmen, tills sorbeten är fast men inte helt is..




Mandel- och jordgubbsmums
Mandel- och jordgubbsmums

Uppvispad och fluffig vaniljpannacotta på en god mandelmarängbotten, toppad med jordgubbssorbet och jordgubbar. Mums mums! Desserten är glutenfri.


Kanelbullemacarons
Kanelbullemacarons

Små, söta macarons som både ser ut och smakar som kanelbullar. Imponera på dina gäster med dessa godingar!



Annorlunda bullar
Annorlunda bullar

Långpannebullar med en spännande fyllning som består av en maräng som blandats med kokos. Påminner lite om kokostopp.



S´mores pie
S´mores pie

Oemotståndlig och smarrig paj med chokladtryffel och italiensk maräng.