Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillpotatis, annorlunda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Dill är lika mycket en indisk krydda som svensk. När jag har svensk färskpotatis använder jag små hela

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i 2-3 cm stora tärningar. Koka c:a 15 min tills de precis mjuknat. Låt rinna av.
  2. Plocka dillen. släng eller frys stjälkarna. Hacka dillen grovt. Skala och hacka vitlöken (jag brukar pressa).
  3. Hetta upp oljan i en stekpanna.Tillsätt vitlök, gurkmeja och de hela chilífrukterna. Täck med lock och låt det hela fräsa en kort stund.
  4. Rör ner potatisen i pannan. Tillsätt dill och fräs på låg värme under lock i 5 min.Smaka av med salt. Strö ev lite extra finskuren dill vid serveringen. Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.