- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Dill är lika mycket en indisk krydda som svensk.
När jag har svensk färskpotatis använder jag små hela
Instruktioner
- Skala och skär potatisen i 2-3 cm stora tärningar. Koka c:a 15 min tills de precis mjuknat. Låt rinna av.
- Plocka dillen. släng eller frys stjälkarna. Hacka dillen grovt. Skala och hacka vitlöken (jag brukar pressa).
- Hetta upp oljan i en stekpanna.Tillsätt vitlök, gurkmeja och de hela chilífrukterna. Täck med lock och låt det hela fräsa en kort stund.
- Rör ner potatisen i pannan. Tillsätt dill och fräs på låg värme under lock i 5 min.Smaka av med salt. Strö ev lite extra finskuren dill vid serveringen.
Smaklig måltid
Publicerat den
10 december 2009
Liknande recept
Skriv kommentar