Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkla tacosalladen

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En kall variant istället för den vanliga tacobuffén. Mycket god och man kan förbereda och ställa i kylen. Barnen vill inte alltid blanda i creme fraichen i salladen så jag brukar göra en ren sallad utan creme fraiche också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttfärsen med tacokryddan. Låt kallna. Ta ur inkromet ur tomaterna så blir inte salladen så blöt. Skär sallad, gurka, tomater och paprikor och blanda till en sallad.
  2. Blanda ner den kalla köttfärsen i salladen. Blanda creme fraiche med den sista tacokryddan. Rör ner detta i salladen precis före servering! Servera med tacochips.
  3. Tips! Spar lite köttfärs och häll över naturella tacohips som lagts i en ugnssäker form. Strö över lite ost. Gratinera i ugn (225 grader) tills osten smällt. Man kan även servera bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.