Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salami- och brietoast

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Perfekt som förrätt, kvällsmys eller lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort kanterna på brödet. Skär upp brieosten i ganska tjocka bitar och lägg hälften av den på två av bröden. Lägg två skivor salami ovanpå brieosten, och sedan ytterligare ett lager ost. Avsluta med de "tomma" brödbitarna. Värm upp en stekpanna och stek toasten i rikligt med margarin, tills de är vackert gyllenbruna. Krydda med svartpeppar och persillade.
  2. Servera med grovhackad ruccola!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 26 augusti 2011

    oj va gott! snabbt å enkelt dessutom

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.