Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falukorvs- och potatisomelett

 
Skriv ut

Falukorvs- och potatisomelett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 100°C. Tärna korven och den kokta potatisen. Skala och finhacka löken.
  2. Vispa upp äggen. Bryn potatis, falukorv och lök i smör i en stekpanna. Tillsätt de uppvispade äggen och den hackade persiljan. Smaka av med salt och peppar. Sänk till medelvärme och låt omeletten stelna något. Sätt in i ugnen ca 5 minuter och baka färdigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.