Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Feta- och tranbärsmuffins

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Matiga muffins är enkla att göra och underbart mumsiga på utflykten.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret och låt det svalna. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Vispa ihop smöret med ägget och mjölken. Vänd ner smulad fetaost och tranbär i mjölblandningen. Arbeta snabbt ihop allt till en kladdig deg. Fördela degen i muffinsformar stående i en muffinsplåt. Grädda muffinsen mitt i ugnen i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.