Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskoppa med saffran

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Supergod och lite "finare och lyxigare" soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs rotselleri, lök, saffran, tomater och socker i olivoljan i ca 5 min.
  2. Slå på grädden, fonden och vinet i fräset. Pressa i vitlök och finhackad dill. Krydda med salt och cayennepeppar.
  3. Låt det puttra i cirka 20 minuter. Red av med vatten och mjölet. Smaka av.
  4. Lägg i laxen de sista 5 minuterna. Slå av spadet på kräftstjärtarna, och lägg i soppan.
  5. Färdigt för servering. En gott bröd och ålkräm till detta blir pricken över i.
  6. Se recept på ålkräm under mina recept.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.