- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En underbar middag för fiskälskare.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200grader.
Skala potatis och koka.
- Börja med att forma 2 ark med aluminiumfolie till båtar,
Blanda saffranen med lite vatten i en mugg.
Sedan så börjar man hacka upp purjolök, paprika.
Lägg i 1 fiskfile i varje packet(knyte) ha sedan på citronpeppar,saffranen med vattnet och lägg i dom hackade grönsakerna, dom skalade räkorna, kräftstjärtarna.
(Man kan även ha i 2 burkar vattenkastanjer och 1 burk minimajs).
- Häll på grädde och smör, knyt sedan ihop paketet och ställ in i ugnen.
Känn på fisken då och då så den inte blir torr.
- Efter ca 30 minuter så ta ut knytena och lägg på en tallrik lägg i 2 kokta potatisar och servera med lite citronskivor till.
- Kan även serveras med lite Aioli.
Vispa äggulorna och vitlöken, häll först droppvis med olja och sedan i en fin stråle tills den börjar tjockna. Smaksätt med citronsaft och smaka av med salt och peppar.
. VIKTIGT! ALLA INGREDIENSER SKA HA SAMMA TEMPERATUR
Publicerat den
18 januari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar