Sätt ugnen på 175°C. Borsta ev potatisen och koka i lättsaltat vatten. Putsa köttet fritt från senor och krydda generöst med salt och peppar.
Bryn köttet runt om i en het panna i lite olja. Ta av och lägg över i en ugnssäker form.
Rör ihop tabasco, farin och vitlök. Gnid in köttets ovansida med blandningen. Tilllaga i ugnen på mellersta falsen i ca 20 minuter. Ta ut och låt vila 10 minuter.
Vispa ihop olivolja, lime- och apelsinjuice. Smaka av med curry, 1 tsk salt och 2 krm svartpeppar.
Skala och skär löken i tunna klyftor. Halvera, gröp ur och skär avokadon i grova bitar. Skär den varma potatisen i grova bitar.
Blanda salladsskotten, ev plockad koriander, potatis, lök och avokado med dressingen.
Arrangera salladen luftigt på tallrikar. Skär köttet i 1/2 cm tjocka skivor och servera till salladen.