Snabbt och lätt. Festlig gryträtt där en fyllig fruktsås får extra hetta av mango chutney och curry.
Instruktioner
- Putsa filén och skär den i centimetertjocka skivor. Bryn dem gyllene på båda sidorna i lite matfett. Krydda med salt och peppar.
Skala och skiva löken. Fräs lök, pressad vitlök och curry i lite matfett i en gryta tills löken är mjuk.
Skala och riv äpplet grovt. Skala och skiva bananen. Lägg ner äpple, banan, soja, mango chutney, vatten och smulad buljongtärning i grytan. Låt allt puttra under lock ca 10 minuter.
- Lägg ner fläskfilé och häll grädden i grytan och låt den puttra i ytterligare ca 5 minuter. Skala och tärna kiwin. Strö frukten över grytan. Smaka av och låt allt bli genomvarmt.
- Bjud kokt ris och extra mango chutney till.
Publicerat den
29 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar