Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fransk omelett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god krämig omelett som kan fyllas med många olika fyllningar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggen lätt med vatten och kryddor med en gaffel. Äggsmeten ska fortfarande ha spänst då den steks.
  2. Hetta up smöret i en stekpanna (gärna med beläggning och slutande kanter ) Häll smeten då smöret fått lite färg. För en gaffel utefter stekpannans botten så att ny smet når värmen och kan stelna. omeletten ska vara krämig ovanpå men ha en vacker stekyta under till
  3. Servera gärna med en god svampstuvning

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.