Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda kycklingfiléer

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

För alla kycklingälskare.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser till fyllningen. Skär en ficka för fetaostblandningen i varje filé. Lägg en sked fyllning i varje ficka och bind ihop med bomullssnöre. Lägg köttet i en smord ugnsform, gnid med vitlök och pensla med en blandning av olja, soja och citron. Stek i ugnen ca 40 minuter och pensla ytterligare en gång under stektiden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.