Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gorgonzolagratinerad entrecote med potatisklyftor

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Underbart gott till vardag och fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta och borsta potatisen, halvera den och halvera sedan den igen så du får fina klyftor. Förkoka i 5 minuter. Lägg sedan dem i en ungssäker form och ringla över olja och krydda med salt och chiliflakes.
  3. Blanda créme fraiche och ost till en fin massa och låt vänta i en skål. Klappa köttet lite lätt och stek i panna lätt ca 2 minuter per sida. Fördela ostmassan över köttet och låt gå klart i ugnen när det är ca 5 minuter innan potaisen är klar.
  4. Lite god sparris och varför inte en rödvinssås och du har gjort någon glad.
  5. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.