Gravad lax recept

Laddar...
Din sökning gav 350 träffar

Gravad laxtartar

Går bra att förbereda i god tid innan de ska ätas Passar på buffébordet, som entrérätt


Laxtartar på gravad lax

Tartar är en enkel och läcker förrätt, men den passar också bra på en buffé eller på bitar av knäckebröd som drinktilltuggGravad lax på spett med limesås

Små spett är praktiska att ha på buffén. Ställ laxspetten i glas, fördela såsen i glasen. Du kan också lägga upp laxen i skivor på ett stort fat och servera den goda såsen separat.


Gravad lax special

Vanlig gravlax i all ära den är underbar. Men ibland vill jag ha en lite fastare lax med mer smak. Detta recept knåpades ihop för 10 år sedan, efter otaliga mindre lyckade försök. Fast i köttet som..Tunnbrödsnittar med gravad lax

Snittar med laxröra. En enkel förrätt . Röran passar även utmärkt som mellanlägg till smörgåstårta. Detta är ett rekommendationsrecept där måtten är ca-mått. Vissa vill ha en lösare röra och an..


Enbärsgravad norsk lax

Grava laxen själv är lätt och blir riktigt gott. Dessutom får du tid att umgås med gästerna eftersom du gravar den i förväg.
Chiligravad lax

Det är lätt att grava lax och det finns många sätt att ge den spännande smaker. Prova den här chiligravade laxen.Saffransgravad lax

Egen saffransgravad lax blir vackert och en garanterad succé på julbordet. Receptet är beräknat för 8 personer som huvudrätt och för 15 personer till buffé.
Cheesecake med rökt lax, rädisor ..

Cheesecaken passar på buffébordet till konfirmationen, studenten, midsommarafton m fl tillfällen. Låt den vila i minst 6 timmar, gärna över natten. Garnera med rädisor, gurka och dill.