Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska färsbiffar med tzatsiki

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Vintips Amfora Veronica Cabernet Sauvignon (3127) från Chile. Ett mjukt och bärigt rött vin med tydlig karaktär av svarta vinbär och örter.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda nötfärs och grillkrydda. Skär fetaosten i åtta kuber. Forma färsen runt fetaosten. Grilla biffarna ca 8 minuter. Dela gurka på längden och skrapa ur kärnhuset med en tesked. Riv gurka på rivjärnet och blanda med crème fraiche och sauce mix. Servera biffarna med tzatziki, grillad aubergine, bönsallad och pepperoni.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.