Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad hel abborre med potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera örtoljan i en glasburk med lock, som skakas före servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fixa en perfekt glöd på grillen eller tänd gasolgrillen i lagom tid före måltiden.
  2. Potatissallad: Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Låt den ånga av. Dela större potatisar i mindre bitar.
  3. Dressing: Blanda citronsaften med olja, salt och örter i en glasburk med lock. Skaka.
  4. Blanda potatisen med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
  5. Fjälla och skölj de urtagna abborrarna. Salta inuti och stoppa in lagerblad och en rejäl kvist rosmarin i varje fisk. Grilla fiskarna 5-7 minuter på varje sida beroende på storlek. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.