Hallon- och yoghurtpaj

Glutenfri

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: paj

Ingredienser

Pajskal:
3 dl Semper glutenfri mix
50 g margarin
2 msk socker
1 tsk vaniljsocker
1 ägg

Fyllning:
2 dl vispgrädde
1 dl yoghurt med vaniljsmak
225-250 g hallon, färska eller frysta
Riven choklad

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
555
Sparat:
13

Gör så här

Blanda 2 dl av Sempers Glutenfria Mix med margarin, ägg, socker och vaniljsocker med gaffel till en jämn deg. Arbeta in resten av den glutenfria mixen, använd gaffel eller händerna. Tryck ut degen jämnt i en pajform (diameter 23 cm) med löstagbar kant, glöm inte kanterna. Grädda pajskalet i ugnen i ca 20 minuter. Lösgör sedan pajskalet från formen och låt kallna. Förbered under tiden fyllningen. Vispa grädden och blanda försiktigt i yoghurten. Blanda i hallonen, men spara några till dekoration. Häll över hallonfyllningen i pajskalet och fördela jämnt. Dekorera med hallon och riven choklad.

LIKNANDE RECEPT

Yoghurtpaj recept
av pihal
över 2 månader
över 2 månader
av pihal
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.