Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonost med pinjenötter

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ljuvlig kombination. Krispiga pinjenötter blir pricken över i !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna på medelvärme. Vicka på stekpannan med jämna mellanrum så de blir jämnrostade och får lätt gyllenbrun färg. Ställ åt sidan.
  2. Blanda samman färskost, florsocker och pinjenötter. Spara gärna några nötter till garnering
  3. Spara några hallon till garnering och vänd varsamt ner resten av hallonen i osten så att de inte går sönder alltför mycket utan bara slarvigt fördelas i osten.
  4. Garnera gärna osten med några sparade hallon och pinjenötter.
  5. Servera till kex eller skorpor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.