Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekex

(1 kommentar)  
  • Serverar: 100 portioner
Skriv ut

Mycke uppskattade havrekex.

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg havregryn i mjölken och låt dem stå och svälla en liten stund. Sätt till smält avsvalnat margarin, socker , salt. Blanda hjortronsalt och vetemjöl och arbeta i degen. Kavla ut degen tunt, nagga den och tag med ett mått ur kexen. Grädda dem i medelvarm ugn 225 grader i ca 8 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • rogeflikkan 23 mars 2010

    Blev inte kex, kan va pga min ugn, blev som typ sega scones, men riktigt gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.