Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm chokladfondant i kopp

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ätes direkt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa smör och socker i en bunke. Hacka och smält chokladen på låg effekt i mikron. Rör ner chokladen i smörvispet. Vispa upp ägg och äggulor i en separat bunke och blanda ner i chokladsmeten. Vänd i mjölet och fördela smeten i värmetåliga, väl smorda cappuccinokoppaar à ca. 1½ dl. Baka av på galler i nedre delen av ugnen i 8-10 min, kanten ska vara gräddad men mitten lös.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.