Den här är bra att bjuda på till ett smörgåsbord.
Längden räcker till 6 bitar står det i receptet, men äter man bara längden så räcker den till 2 max 3 personer.
Bild kommer senare.
Instruktioner
- Lägg ut en brödskiva.
- Blanda och bred på fyllning nr 1
Täck med nästa brödskiva.
Blanda och bred på fyllning nr 2.
Täck med nästa brödskiva.
- Blanda och bred på ett tunt lager med kesella och honung på ovansidan och längs kanten.
Stoppa gärna den fyllda längden i plastpåse och låt den dra ett par timmar i kylskåp,så den blir saftig.
- Garnering:
Snurra och lägg på skivor av kalkon och salami.
Lägg på små kärnfria bitar av melon och skalade kiwiskivor.
Spetsa hela jordgubbar på tandpetare och stick ner dem i kalkon snurrorna som kan behöva hjälp att hållas på plats.
Lägg salladsblad runtom eller tryck fast dem på kanten.
När du garnerar tänk på att längden ska skäras i 6 st lika stora bitar med samma mängd pålägg på varje bit.
Publicerat den
7 augusti 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Sallad? ja, det hade jag inte hemma då det fick bli utan och melon hade jag inte heller hemma men det gick bra ändå och gott blev det också.