Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italienska kycklingklubbor

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Sista 5 - 10 min, slå på grillvärme för ett knaprigt skinn.

Ingredienser

Instruktioner

Lossa skinnet vid lårets överkant. Stoppa in 1 msk gorgonzola i varje lår. Fördela osten jämt. Salta och peppra. Lägg matfett och kycklingklubbor i en ugnsfast form. Stek i ugn ca 45 minuter i 200 graders värme. Ös några gånger under tiden för att få fin färg på kycklingklubborna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.