Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Japanska kotletter

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fläskkotletter som tillagas i ugnen, perfekt då de sköter sig själv. Makalöst goda som ofta står på bordet hemma.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg kotletterna i en ugnssäker form, smord med matfett. Blanda olja, soja, finhackad lök, peppar, krossad vitlök, vinäger och krossad koriander. Häll marinaden över kotletterna och låt dem stå ett par timmar. Vänd dem ett par gånger under tiden. Sätt in formen i 225° ugnsvärme 30 minuter. Äts med kokt potatis eller ris och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Anderstam 11 augusti 2012

    Otroligt gott. Kommer att göras många gånger. Jag hällde av marinaden när det var färdigt. Koka sen ihop den med vispgrädde och redde av. Blev en mycket god sås.

  • enAnnan 16 oktober 2013

    Väldigt gott, fullpoängare. Och enkelt att kunna steka allt i ugnen. Tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.