Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellsoppa

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Värmande kantarellsoppa som jag komponerade ihop av vad som fanns hemma en kall vinterdag.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs gul lök, skinka och svamp några minuter i smör så att löken blir mjuk och inte tar färg. Tillsätt mjöl och späd med vatten, grädde och créme fraiche samt lägg i buljongtärningarna. Låt soppan koka ca 5 minuter. Tillsätt osten och låt smälta ner utan att det kokar. Smaka av med vitpeppar och timjan. Servera gärna med vitlöksbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.