Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Katarinas grillade fiskpaket

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Min kompis Katarina rekommenderade att jag skulle testa detta fiskpaket. Och det ångrade jag inte, det var jättegott och snabbt gick det att få middagen på bordet, 10-12 minuter på grillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera laxbitarna i 5-6 timmar. Koka potatisen och låt den kallna.
  2. Aromsmör: Riv skalet från limen och citronen, blanda i det mjuka smöret. Tillsätt saft från lime och citron, efter tycke och smak. Rör ner den hackade basilikan. Tillsätt salt, vitpeppar och lite socker. Ställ i kylskåpet ett litet tag.
  3. Smörj foliearken med lite smör, lägg på den marinerade fisken. Salta och peppra fisken.
  4. Skär potatisen i ca 1 cm skivor, lägg potatisen runt fisken. Skär fänkålen i tunna, tunna skivor och strö över.
  5. Dela körsbärstomaterna i två bitar och lägg i paketet.
  6. Klicka ut aromsmöret över fiskbitarna. Nyp ihop foliepaketen och sätt på grillen i ca 10-12 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.